ОБЩИ УСЛОВИЯ НА PIZZA SOFIA

Общи условия

Поръчка – В зависимост от това за колко часа и за кой ден желаете Вашата поръчка да Ви бъде доставена , Ние предлагаме два типа поръчки :

  • нормална поръчка – За нормална поръчка се приема тази , която е направена между 11:30 ч. – 23:00 ч. Времето за доставка е 45 мин.

  • поръчка в определен час – можете да заявите поръчката в желан от Вас час. Например-имате поканени гости за определен час и можете да поръчате храната в точния час на пристигането им. Така си гарантирате, че храната ще бъде топла и прясна

Приемаме и извършваме поръчки всеки работен и почивен ден !!!

Доставка – Вашата поръчка се доставя в определеният от Вас ден , посочен адрес и точно време . Всичко пристига в еднократна посуда , а кутиите , в които съхраняваме платата при транспорт допринасят Вашата храна да изглежда красива и в превъзходен вид когато Ви я доставим !

Цена на доставката – доставката за районите, който обслужваме е безплатна. Минимална стойност на поръчката е 10.00 лв.

Плащане – Можете да платите в момента на приемане на Вашата доставка, тогава ще получите касов бон, който ще Ви бъде предоставен на момента. Другият вариант чрез който можете да платите е онлайн с кредитна/дебитна карта, както и с фактура по банков път . За целта когато ни изпращате поръчката си и желаете данъчна фактура, моля напишете нужните данни за да я издадем.

При поръчка на допълнително оборудване : чинии, прибори , покривки моля свържете се с нас за повече уточнение !!!

Често задавани въпроси:

  1. Как да поръчам? – За да може да поръчате, трябва да попълните формата за поръчка. Това отнема не повече от минута.

  1. Как мога да платя поръчката? – Вие може да заплатите направената от Вас поръчка в брой при доставка, като Ви се предоставя протокол и касов бон, с банкова карта онлайн или с банков трансфер. При желание можем да издадем фактура.

  1. Колко ще струва доставката ми? – доставката за районите, които обслужваме е безплатна. Минималната стойност е 10.00 лв.

  1. Кога мога да поръчам? – доставяме всеки ден от 11:30 ч. – 23:00 ч.